Kinderdagverblijf

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met een huislijke sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen zich veilig voelen. De kinderen krijgen bij ons veel individuele aandacht van onze pedagogisch medewerkers. Door onze kleinschaligheid is het mogelijk dit de kinderen te bieden. Wij streven naar een goed contact met ouders. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich veilig voelt en plezier heeft. 

Doordat wij op de behoeftes van een kind in spelen zal het zich goed voelen en nieuwsgierig zijn naar wat de omgeving te bieden heeft. Als een kind zich betrokken voelt is het welbevinden goed en de betrokkenheid hoog en daardoor kan het kind zich optimaal ontwikkelen. . Wij werken met het totaal  programma van UK EN Puk. Zo willen wij gericht werken aan de brede ontwikkeling van jonge kinderen. Het programma biedt zelfs al activiteiten voor een jonge baby. 

Zo kunnen wij het kind kansen bieden om zich optimaal te ontwikkelen en te ontplooien. Het totaal programma werkt met verschillende thema`s zo behandelen wij elke 6 weken een nieuw thema van puk. Bij deze thema`s komen allerlei leerzame activiteiten aan bod. De thema`s zijn zo gekozen dat ze dicht bij de belevingswereld van het kind staan. Kinderen ontwikkelen zich door te spelen en te ervaren en te ontdekken. Uk en Puk biedt uw kind de optimale speelruimte om vaardigheden te oefenen op het gebied van spraak en taal, omgaan met gevoelens en omgaan met elkaar, bewegen en ervaren, en ruimtelijk begrip.

Openingstijden

Dagen en tijden:

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Schoolvakanties zijn wij geopend, behalve de kerstvakantie en op officiële feestdagen zijn we gesloten.

Kinderdagverblijf Het Zwammeke

Onze kinderdagverblijflokatie ligt op een kleine afstand van de afslag Standdaarbuiten aan de snelweg A17.

In enkele minuten bent u bij ons.

Waar ?

Kinderdagverblijf Het Zwammeke
Markt 3
4758 BL  STANDDAARBUITEN

Bellen ?

Telefoon: 06 – 38489382

Schrijven ?