Het Zwammeke - Peuterwerk

Wij bieden peuteropvang op 4 ochtenden in de week. Momenteel op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

De leidsters zijn Uk en Puk gecertificeerd. Wij werken dan ook met de thema`s van Uk en Puk. Elke maandag en donderdag doen we nieuwe activiteiten met Puk.

 

Dat kunnen knutselwerken zijn, een leesboek of een kring activiteit.

 

We zitten in een hele mooie ruimte in de school. De kinderen worden bij het peuterwerken al een beetje voorbereid op school. We werken ook nauw samen met de school. Zo doen we mee met activiteiten die ze op school doen en sluiten aan met de project week op school.

De haal- en brengtijden zijn gelijk met de tijden van de school, zodat het makkelijk is om de eventuele broertjes en zusjes gelijk te halen en brengen.

 

De VVE kindjes en de ouders die ervoor kiezen, kunnen de kindjes om 13.30 uur ophalen. Ze eten hier dan een broodmaaltijd die verzorgd wordt door Het Zwammeke.

 

Peuterwerk verzorgen wij inclusief fruit, drinken en eventueel luiers. Van de tarieven kan men een groot deel terug krijgen van de belastingdienst en in sommige gevallen ook een deel van de gemeente.

 

In de vakantie draaien wij geen peuterwerken, dan betalen de ouders dat natuurlijk ook niet.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met al uw gegevens en de gegevens van uw

kind(eren) en zullen deze niet aan derden geven zonder uw toestemming.

Made with Namu6